Menü

Babkrémes tortilla - ahogy mi szeretjük

Kiss-Óvári Anita
2017. 04. 25. 14:52:41
Babkrémes tortilla - ahogy mi szeretjük Zöldséges tekercs: valóban három perc elkészíteni, szuper egészséges és úgy variálhatjuk, ahogy kedvünk tartja.

Azt hiszem mindenkinek vannak olyan napjai amikor egész egyszerűen nem kívánja a húst, ráadásul még főzni sincs kedve. Főleg a húsvéti főzés- és sonkadömping után ez elég valószínű. Én is így jártam, pont ezért egy nagyon egyszerű, zöldséges tekercset készítettem ebédre, némi KANÁLKA kápia paprikás babkrémmel feldobva. A babkrém igazán különlegessé tette ezt a nagyon gyors ételt, a krém semleges alapízét a kápia paprika teszi édessé.

Valóban három perc elkészíteni, szuper egészséges és úgy variálhatjuk, ahogy kedvünk tartja. Persze az extrán húsimádók csempészhetnek bele némi csirkemellet.

  • Wrap vagy tortilla lapok (fejenként két darab)
  • Kanálka kápiás babkrém
  • Feta sajt
  • Zöldségek ( uborka, paprika, répa, spenót, újhagyma, paradicsom, galambbegysaláta)
  • (1 kisebb csirkemell)

(A csirkemellet falatnyi darabokra vágom, sózom, borsozom és megpirítom.)
A zöldségeket szintén kis darabokra vágom. A wrappeket vagy tortilla lapokat száraz, forró serpenyőben pár másodperc alatt megpirítom. Még melegen megkenem a Kanálka babkrémmel, ráhalmozom a húst, a zöldségeket, rámorzsolom a fetasajtot és összehajtogatom úgy, hogy könnyen megfogható legyen és ne potyogjon ki a töltelék. Jó étvágyat a magyaros tavaszi tekercshez! :)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus

Keresés