Főzzetek szabadon
Szabadban lenni most a legjobb dolog!
Az idei nyár más mint a többi: fontosabbá váltak a közös együttlétek, a családi beszélgetések, a nagy nevetések és a közösen megélt pillanatok. Legyél a lakás balkonján, családi ház teraszán, a társasház közös kertjében, egy nyaralóban, vagy a szabadban - a lényeg az, hogy végre közösen főzhetsz együtt a családoddal, barátaiddal!
A Kanálka finomságokkal mennyei ízeket varázsolhatsz az asztalra legyen szó bográcsosról, házi hamburgerről vagy grillzöldségről. Adalékanyagmentes szószainkat használhatod mártogatósnak a főételek mellé, de akár alapanyagként is tökéletesek egy finom szabadtéri bográcsos ételhez, sőt, akár az egész ebédet elkészítheted Kanálkákkal
----------------------------------------------------------------------------
Ismerd meg kifejezetten a Grillszezonra ajánlott finomságainkat!
Lilahagyma chutney-nk vagy más néven lilahagymalekvárunk igazán klasszikus ízeket mutat egy kis édes végszóval. Fantasztikus ízkombinációt hoz ki a frissen sült húspogácsával a szabadban készült hamburgerbe. Egyébként a zsenge makói lilahagymát a mézzel és a kakukkfűvel szelídítettük meg, így egy kellemes, selymes ízvilágot kaptunk.
Paradicsomszószunk tökéletes pácnak is, hiszen magának a nyers húsnak is fantasztikus ízt ad, miközben a parázs fölött finoman sül be a hús rostjai közé. Az otthon készített pizzánál pedig nincs jobb: ezzel a szósszal készen is van az isteni alapszósz, már csak a kedvenc feltétek hiányoznak egy szuper erkélyen elköltött pizza-vacsihoz!
A Kanálka paprikakrém igazi hazai különlegesség! A hagyományos paprikakészítmények újraértelmezése, melynek íze sült húsokkal párosítva jön igazán elő. Ha magyarosabb ízekre vágysz, és bográcsban készíted a fogást, akkor mártás alapnak is kiváló pörkölthöz, gulyásleveshez vagy paprikás krumplihoz.
Padlizsánkrémünk elengedhetetlen kelléke a szabadtéri sütögetéseknek, grillezéseknek. A többi Kanálka mártogatóssal összehasonlítva ez a zöldségkrém képviseli a legnatúrabb ízvilágot. Persze így is teli van minden jóval, hiszen a rengeteg sült padlizsán mellé fokhagymát, vöröshagymát és olívaolajat használtunk. Ízét balzsamecettel, fehérborssal, bazsalikommal és mézzel tettük különlegesebbé.
Nézd meg receptjeinket, melyeket a fenti finomságainkkal készítettünk!