Menü

Kik vagyunk? - bemutatkozunk

 

Ági és Judit, városi lányok vagyunk, a földműveléshez sajnos nem értünk... Konyhatündérek? Főzni szeretünk, a tündérségtől azért messze állunk. Akkor mégis mi vitt minket arra a hivatásra, hogy kis manufaktúránkban a hazai ízek legjavát készítsük számotokra? A tudatosság, biztonság keresése és a kis közösség értékteremtő ereje!

 

 

Tudatosan vásárlunk, főzünk egy ideje,
mert pici gyermekeink és saját egészségünk megkívánja,
hogy törekedjünk ellenőrzött, hazai,
rövid termelési láncon átmenő zöldségeket fogyasztani,


és hát hol is lehetne ilyen finomságokhoz jutni, ha nem a helyi termelőktől? 
Biztonságot azért tartjuk fontosnak kiemelni, mert lelkiismeretünk magas lécet állít a chutney-k és zöldségkrémek minőségének és az előírt szabványokat is prioritásként kezeljük. 
Kis közösség... ha már ketten vagyunk, akkor minden könnyebb! Testvérként nagyon közel állunk egymás szívéhez, és a Kanálka felvirágoztatása ennek egy újabb motorja. Bár személyiségünk különbözik, úgy látjuk, hogy az üzleti életben ez a javunkra válik, hiszen kiegészítjük egymás gondolatait, ösztönözzük a másikat saját erősségeinek kiteljesedésében!

 

Kanálka krémek iránti elköteleződésünk megerősíti az egészséges életmód iránti vágyunkat és hosszú távú céljainkat. 
Szeretünk jót tenni és jót enni - ennyi az egész! 
 
A Kanálka termékek 2013-ban születtek meg, és indult el az üzem egy csodálatos kis faluban, Királyhegyesen. A manufaktúra értékes munkát teremt az itt-élőknek és a környékbeli zöldségtermesztőknek, beszállítóinknak. A márka 2016-ban tulajdonost váltott, így kaptunk egy nagyszerű lehetőséget és egy nemes feladatot. Célunk a felelős társadalmi szerepvállalás, abban a formában, hogy hosszú távú megélhetést biztosítsunk Királyhegyes lakosainak és a kiváló Csongrád megyei termőföld, a különlegesen finom alapanyagok hírnevét terjesszük.
Zsófi Orsi
Éljünk a lehetőséggel és használjuk ki, hogy agrár országban élünk! Jó szívvel ajánljuk kézzel készült,adalékmentes, KANÁLKA krémeket, zöldségszirmokat és chutney-kat minden háztartásba. 
 
Zsófi szervezi a KANÁLKA sales és promóciók gördülékeny működését, és készséggel áll viszonteladóink segítségére. Csapatunk további tagjai az üzemben mindenért felelős Tünde, gondosan dolgozó Éva és Gábor. A budapesti irodánkban Orsi segít nekünk az adminisztrációban és disztribúcióban.   
 
 

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj a kanalka@kanalkakremek.hu 

Adatok:

Vidékért Szociális Szövetkezet
Székhely: 1071 Budapest, Városligeti fasor 3.fszt 2. 
Telephelye: HU 6911 Királyhegyes, Kis utca 28.
Cégjegyzékszám: 01-02-054541
Nyilvántartja: Szegedi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: kanalka@kanalkakremek.hu
Egyéb elérhetőség: 06 20 2620 353
Adószám: 
25753190-2-42 
Bankszámlaszám: 11735005-21249602-00000000 OTP BANK
NÉBIH: 3749418
Ügyfélszolgálati telefonszám (9.00-16.00 óráig): 0620-3307706 


 

 

Keresés