Menü

Padlizsánkrémes tortilla


 

Padlizsánkrémes tortilla

 

Villámgyors, mégis tápláló vacsora sietős hétköznapokra (és hétvégékre).

 

Hozzávalók 2 személyre

 

3- elősütött tortilla lap

1 üveg Kanálka Padlizsánkrém

4-5 levél jégsaláta megmosva

2 paradicsom felkockázva

1 lilahagyma felkarikázva

½ tömb füstölt tofu felkockázva

1 teáskanál olíva olaj

1 kisebb marék csíra (például brokkoli csíra)

 

Elkészítés

 

A tofut az olajon aranybarnára pirítjuk. A tortilla lapokat átmelegítjük, megkenjük őket a padlizsánkrémmel, elosztjuk rajtuk a pirított tofut, a tisztított, darabolt zöldségeket, legvéhén a csírákat, majd feltekerjük őket, és már tálalhatunk is. Jó étvágyat!

Keresés