Menü

Paradicsomos pasta fenyőmaggal

Hozzávalók:

  • 1 csomag spagetti tészta
  • 250g koktél paradicsom
  • 1 csomag fenyőmag
  • 2 ek olívaolaj
  • bors
  • 1 üveg Kanálka paradicsomszósz
  • friss bazsalikom
  • parmezán / trappista

A tésztát forró vízben puhára főzzük, ez alatt az idő alatt a fenyőmagokat kis olíva olajon megpirítjuk, majd ebben az olajban megpirítjuk a koktélparadicsomokat is. A kanálka paradicsomszószt egy kis lábasba felmelegítjük, a tésztával jól összekeverjük és hozzászórjuk a pirított fenyőmagokat és a paradicsomot. Friss bazsalikom leveleket tépkedünk rá és megszórjuk parmezánnal. Egy nagyon egyszerű de annál finomabb ételt készítettünk! :)

 

Keresés